Megosztás

A Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány pályázati felhívása:

Hogy miért? Mert dallal, verssel, mesével és kutyával külön-külön is szebb lesz az élet. Kössük össze ezeket, hogy még szebb legyen. Vegyél részt játékunkban, énekelj, vagy verselj, vagy mesélj a kutyádról és küldd át a videófelvételt a barathegyi.media@gmail.com címre. Ahogy Hablaty nevelőgazdija, Zoli is tette.

Beküldés határideje 2019. január 30.
Eredményhirdetés 2019. február 2.

Kérjük, hogy a saját művedet add elő, vagy azt, amit erre az alkalomra írt neked valaki. A videó felvételen legyen ott a kutyád is, ha megoldható. Persze, erre nincs mindig lehetőség, úgyhogy nem feltétel. Az ismerősöd vagy egy rokonod kutyájáról is előadhatsz sőt, aki már elbúcsúzott hűséges társától, és így szeretne emléket állítani neki, tegye meg. Aki vágyik egy kutyára, de még nem teljesült be a vágya, szintén műbe foglalhatja gondolatait.

Műfaji és tartalmi megkötés nincs. Arra vigyázzatok, hogy ne legyetek túl hosszúak. Mondjuk, 3 perc legyen a maximum, amin azért pár másodperccel túl lehet lógni.

A videókra rákerül alapítványunk logója és az előadás szövegének leirata. Gyorsítja a megjelenést, ha átküldöd a szöveget leírva. A videó átküldése után kapsz egy e-mailt, amiben megkérünk arra, hogy engedélyezd a közlését Facebook oldalunkon, honlapunkon, Youtube csatornánkon. Kérjük, hogy amikor átküldöd a dalt, írd le a levélben a neved, lakhelyed és életkorod. Erre azért van szükség, hogy tudjuk, ki az előadó, mert korhatár persze nincs.

A játékot egy találkozóval zárjuk, amelynek időpontjáról egyeztetni fogunk, hogy minél többen eljöhessetek. Itt kis próba után elénekelünk hangszeres kísérettel egy közös kutyás dalt, amiről videó készül számotokra. Minden videó küldőnek kis baráthegyis ajándékokkal kedveskedünk.

Forrás: https://www.facebook.com/barathegyivakvezeto/videos/310202716491903

A képen egy vakvezető kutya látható.
Forrás: Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány